Wan Azila Wan Asri (imlittlegurl) instagram photos and videos

Wan Azila Wan Asri
Wan Azila Wan Asri

πŸ‡²πŸ‡ΎπŸŒΉ A wife ~ Mrs. Ikhsan 🌼 Mama to Muhammad Afi Iman 🌼 JMC & JGMAN - Agen Selayang, Gombak, Batu Caves

Wan Azila Wan Asri all instagram publications

  • followers count: 1,913
  • followers rank: 0
  • likes count: 1,531
  • like rank: 0

Most popular images

Lastday wearing white uniform 😒😒😒 picture with ward 11 staff

Hype medias

Jus Mek Comey (JMC), Ada apa dengan Mek Comey? ======== UNIK TENTANG JUS HERBA MEK COMEY ========= βœ…3 Fungsi Dalam Satu Botol : Kewanitaan, Kecantikan & Milk Booster βœ…Kesan Seawal 3 Hari!! βœ… 16 Jenis Herba Terpilih βœ… Kombinasi Herba Masyarakat Cina Dan Melayu Untuk Seimbangkan Suhu Badan βœ… Resepi Turun Temurun , Homemade & Proses Pembuatan Tradisional βœ… Rasa Sedap & Tak Rasa Pahit. Macam Minum Jus Buah Je. βœ… Yang Bestnya Selamat Untuk Ibu Berpantang & Menyusu Sis serius nak u all cuba Jamu Mek Comey ni sebab ia BUKAN macam Jus Asam Kunyit yang selalu viral. Semua sudah terbukti keberkesannya bermula dari founder Jamu Mek Comey (JMC) sendiri dan dengan izin-Nya. Kita ikhtiar dan usaha, selebihnya Allah S.W.T yang menentukan ❀❀❀ Kalau berminat nak cuba/nak join team sis boleh tekan link ni πŸ‘‡ www.wasap.my/60134359587/JusHerbaMekComey #jamu #jusherba #jusherbawanita #jusmekcomey #JMC

Stock dah tak banyak ngan sis nak restock baru 😍 Sape2 nak cuba boleh pm ya sis yang mana area selayang, gombak dan berdekatan 🌹 www.wasap.my/60134359587/JusHerba

Wahhhh! Sempena Beauty Fest kat Hotel Grand Riverview Kota Bharu nanti, BeuHerbs akan bersama2 anda semua termasuk founder kita, Cik Elly. Mai ramai2 deh blako sbb ada promo, contest & macam2 lagi special. Hok mana peminat setia JMC & JGMAN mari pakat grab promo nanti, hok mana baru2 nak try pun marila deh blako sambil2 kita meriahkan lagi event. Bukan Beauherbs jah ada nanti, dkt 100 brands tersohor pun ada. Jgn lupa booth kita no. B45❀ #beautyfest #jusherbamekcomey #jusherbajgman #beuherbs #terbaik #jusherbapalingsedap

Founder Beuherbs adalah adik kepada bff sis sendiri. Melalui pengalaman dia sendiri yg ada masalah keputihan, dan mengalami keguguran bayi usia 6bln dlm kandungan memberi impak besar kepada founder πŸ˜” sejak dari itulah bermulanya jus herba buatan sendiri untuk kesihatan diri sendiri, kawan2 dan saudara mara. Bila dah ada demand, founder dan bff sis plan untuk sebarkan manfaat kepada semua wanita! 🌹 Sis x pernah ambik apa2 ubat selepas bersalin selain pil perancang, now dah stop dan mula start minum jus herba mek comey yang 100% bahan tradisional, buatan sendiri dan langsung xde bahan pengawet ❀ Jom sama2 share manfaat JusMekComey untuk wanita & produk terbaru JG-Man untuk lelaki kepada seluruh dunia! Sambil tambah pendapatan kita mampu bagi kebaikan kepada yg lain 🌹 www.wasap.my/60134359587 #jusherba #jusmekcomey #jusjgman #jusherbakesihatan #produkmuslim #supportprodukmuslim #supportprodukmalaysia

Come & join shopping at shopee and get RM7 OFF using my code "AZILA352". Hurry up enjoying your shopping now! I am the one who is obses with shopee and want to let everyone feel the same too 😘 Go to shopee apps now & choose whatever you like. Just click & tick! πŸ“±πŸ‘—πŸ‘ πŸ‘›πŸŽ€πŸ’„πŸ™‹πŸΌ

Happy 1st Birthday πŸŽ‚πŸŽ‰Muhammad Afi Iman, cahaya mata pertama kami. Cepatnya masa berlalu, masih terngiang2 laungan azan subuh saat mama masuk labour room 😷 Moga anak mama ayah sentiasa dlm keberkatan & lindungan dari Allah S.W.T. Amin ❀️ #puterapertamamamaayah #1yo #smartandclever #withlove

22.12.18 Selamat Menunaikan Ibadah Umrah buat umi & kakakku tsyg sekeluarga. Semoga dipermudahkan segala urusan & mendapat umrah mabrur. Bismillah. Amin ❀

Mama kata bila azan kena kusyuk & senyap 😷😢✨

Happy weekend 🌹

Sampai je terus bukak & makan. Suap husbaby, si little baby 1y4m pn nak jugak πŸ˜… Aduhaii nak laju laju makan perut dh sendat sbb bru lepas dinner, kita makan pelan pelan ye smpai habis πŸ˜€ Ceritanya byk hari dh teringin, petang td search kt ig tup tup jumpa owner tauhu berlauk yg baik sgt. Service tiptop ptg td baru order mlm ni dh delivery. Husbaby kita yg x makan tauhu pn dh suka siap suruh order next time hehe. Tq sis @olynts_tauhu_berlauk_selayang. InshaAllah len kali order lg ye. Memang sdap!!! πŸ˜˜πŸ˜‹ #tauhuberlaukselayang #sekalicubanaklagi #tauhuberlaukgorengadafrozenpunada

Allahuakbar. Subhannallah. Mama akan ceritakan betapa indahnya kenangan mama dengan tokmek walaupun tak lama, tapi setiap gurauan, gelak ketawa itu akan tetap dalam ingatan mama. Allahu. Rindu. Ya Allah, terimalah segala amalannya, ampunilah dia, kasihilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah tempatnya, luaskanlah tempat masuknya, mandikanlah dengan air salju dan embun. Sucikanlah dia dari segala kesalahan sebagaimana pakaian disucikan. Masukkanlah dia ke dalam syurga dan lindungilah dia dari azab kubur dan azab neraka. Tempatkanlah dia dalam kalangan org2 yg beriman. Aamin Ya Rabbal Alamin. Al-fatihah buat nenek kesayangan suami sekeluarga. 31.03.19. Innalillahiwainnailaihirajiun.